Turn Commerce
Turn Commerce

The project was the renovation of an existing office/warehouse space in the Ballpark District of downtown Denver. The existing building layout and spaces were re-envisioned, and existing architecture was used as a primary element in the design. New architectural elements were added to fully express the vision and identity of an up and coming technology company.
 

lanternstair01.jpg
desk-ladder.jpg
desk-scale.jpg
cubicle-lanterns.jpg
kitchen01.jpg
lanterns01.jpg
mezz-shadows.jpg
Turn Commerce 1.jpg
Turn Commerce
lanternstair01.jpg
desk-ladder.jpg
desk-scale.jpg
cubicle-lanterns.jpg
kitchen01.jpg
lanterns01.jpg
mezz-shadows.jpg
Turn Commerce 1.jpg
Turn Commerce

The project was the renovation of an existing office/warehouse space in the Ballpark District of downtown Denver. The existing building layout and spaces were re-envisioned, and existing architecture was used as a primary element in the design. New architectural elements were added to fully express the vision and identity of an up and coming technology company.
 

show thumbnails